Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați scoicile de noapte și Capellini. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 2 și costă $3.49 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 448 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chili de pasăre Thailandeză, unt, apă de roșii-fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Capellini răciți cu scoici și Caviar, Capellini Cu Midii Și Scoici În Bulion Bogat De Șofran, și Capellini Cu Scoici Și Sos De Unt De Lămâie.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.