BBQ Rib-Eye-nu vei crede!
BBQ Rib-Eye-nu vei crede! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.93 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1592 calorii, 71G de proteine, și 77g de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, piper măcinat, fripturi de vită marmorată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cel mai bun BBQ fleică, Chiftele BBQ, și Burritos cu fasole BBQ pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scor fripturi pe ambele părți într-un model de diamant folosind un cuțit ascuțit. Puneți zonele grase cu vârful cuțitului.
Presărați un strat subțire de pudră de usturoi pe ambele părți ale fripturilor, apoi presărați sare și piper. Frecați pentru a obține condimente în toate scorurile.
Așezați fripturile într-un vas puțin adânc și turnați cola peste ele. Acoperiți și marinați la frigider timp de 4 ore, întorcând fripturile la fiecare oră sau cam așa ceva. În ultima oră, acoperiți fripturile cu un strat subțire de sos de grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare.
Ungeți ușor suprafața grătarului.
Așezați fripturile pe grătar la foc mare și gătiți până aproape arse pe fiecare parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura grătarului la mediu-scăzut sau mutați fripturile într-o parte mai rece și așezați fâșiile de slănină deasupra lor. Acoperiți și gătiți lent timp de 10 minute pe fiecare parte.
Întindeți un strat subțire de sos de grătar peste fripturi în ultimele minute de gătit și lăsați-l să gătească până se usucă pentru un efect glazurat.