BBQ copil înapoi coaste

BBQ copil înapoi coaste
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați coaste BBQ Baby Back. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.46 pe portie. O porție conține 1219 calorii, 90g de proteine, și 58G de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, pudră de chili, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Dan ' s Baby Back Ribs – puteți face coaste gustoase, Coaste Spate Pentru Copii, și Cele Mai Bune Coaste Pentru Copii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Amestecați împreună zahărul brun, muștarul, ardeiul, ardeiul afumat, ardeiul negru și sarea de usturoi într-un bol mic. Asigurați-vă că rupeți orice bulgări cu degetele. Rezervați 1 lingură de frecare într-un castron mic pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Îndepărtați pielea argintie de pe partea inferioară a coastelor glisând degetele sub membrana subțire și trăgând-o. Repetați cu al doilea raft. Frecați coastele cu condimentul pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
5
Așezați într-un singur strat într-o tigaie mare și acoperiți bine cu folie grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Așezați tigaia de prăjire în cuptor și coaceți până când coastele sunt fragede, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Grătați coastele pe fiecare parte timp de 15 minute, urmărind și răsturnând când este necesar, timp de 30 de minute în total. Ungeti cu sos BBQ Jamie ultimele 10 minute. (Sosul continuă la sfârșit, deoarece este pe bază de zahăr și nu doriți să vă ardeți coastele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Lăsați rafturile să se odihnească cu 5 minute înainte de a tăia în coaste individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
10
Presărați coastele tăiate cu frecarea uscată rezervată și serviți împreună cu sosul suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
11
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
13
Adăugați oțetul, ketchup-ul, zahărul brun, muștarul, sosul Worcestershire, pudra de chili, ardeiul cayenne și puțină sare și piper negru în cratiță și fierbeți la foc mediu-mic până se îngroașă, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista