Bază De Cremă De Zahăr Ars

Bază De Cremă De Zahăr Ars
Cr de bază de bază de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 555 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frișcă, gălbenușuri de ou, garnituri: zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Creme Brulee De Bază, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Se toarnă amestecul uniform în 5 (5-x 1 - inch) vase rotunde individuale de copt; așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie jellyroll de 15-x 10-x 1-inch. Pregătiți baie de apă de 1/2 inch (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți la 275 timp de 45 până la 50 de minute sau până aproape gata. Răciți cremele în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremele în tigaia jellyroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până când zahărul brun se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
8
Notă: toate timpii de coacere sunt pentru feluri de mâncare individuale rotunde de 5 x 1 inch. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este gata, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru căni de 4 uncii veți primi 10 porții, pentru căni de 6 uncii veți primi 7 porții, iar pentru căni de 8 uncii veți primi 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
1
Combinați 4 (1 uncie) pătrate de ciocolată semidulce și 1/2 cană de frișcă din rețeta de bază într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se topeste ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați restul de 1 1/2 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 55 de minute. Pentru a face o versiune de ciocolată-zmeură, așezați 8 până la 10 zmeură proaspătă în fiecare vas de copt, adăugați cremă de ciocolată și creșteți timpul de coacere la 1 oră și 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
CremăCremă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Așezați 8 până la 10 mure proaspete sau zmeură în fiecare vas de copt; se toarnă amestecul de cremă peste fructe de pădure. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
Combinați 1 1/2 lingurițe granule de cafea instant și 1/4 cană frișcă din rețeta de bază; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana se dizolva cafeaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
FrișcăFrișcă
CafeaCafea
2
Adăugați restul de 1 3/4 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
3
Crme Brle cu zmeură dublă: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar și 1 1/2 linguri de lichior de zmeură în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De ZmeurăLichior De Zmeură
ZmeurăZmeură
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
4
Așezați 8 până la 10 zmeură proaspătă în fiecare vas de copt; se toarnă amestecul de cremă peste fructe de pădure. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 55 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Fructe De PadureFructe De Padure
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Almond Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar, 2 linguri de lichior de migdale și 1/4 cană de migdale prăjite tocate la amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
MigdaleMigdale
CremăCremă
LichiorLichior
VanilieVanilie
6
Orange Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar, 2 linguri de coajă de portocală rasă și 2 linguri de lichior de portocale la amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
VanilieVanilie
PortocaliuPortocaliu
7
Peppermint Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar și 3 linguri de schnapps de mentă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 50 de minute. Înlocuiți 5 bomboane tari de mentă, zdrobite, cu zahăr brun; se fierbe conform instrucțiunilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De MentăBomboane De Mentă
Zahăr BrunZahăr Brun
MentăMentă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)1 1/2 Uncii De Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
VanilieVanilie
1
Combinați 4 uncii de ciocolată albă și 1/2 cană de frișcă din rețeta de bază într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se topeste ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată AlbăCiocolată Albă
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați restul de 1 1/2 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
3
Așezați 1 lingură de nuci de macadamia tocate, prăjite, în fiecare vas de copt și turnați cremă peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De MacadamiaNuci De Macadamia
CremăCremă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ginger Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 2 linguri de ghimbir proaspăt ras în amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră și 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
CremăCremă
VanilieVanilie
1
Tăiați capătul plat al 2 capete de usturoi și împrăștiați cuișoare întregi, lăsând intactă acoperirea exterioară strânsă. Tăiați capătul ascuțit, astfel încât capul să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregiCuișoare întregi
UsturoiUsturoi
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2
Așezați capetele de usturoi, capetele tăiate în jos, pe o foaie de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei de măsline; înveliți în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră; rece. Stoarceți pulpa din fiecare cățel de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1 linguriță de sare și pulpă de usturoi în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
SareSare
6
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Ceapă Crme Brle: topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mic; adăugați 1 cană de ceapă tocată grosier și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se caramelizează. Reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1 linguriță de sare și ceapă caramelizată în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CremăCremă
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Roquefort-and-Black Pepper Crme Brle: reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1/4 cană de brânză Roquefort și 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat în amestecul de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Brânză RoquefortBrânză Roquefort
CremăCremă
VanilieVanilie
ZahărZahăr
10
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Nu vă panicați când vedeți termenul de baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau o tigaie jellyroll umplută cu apă. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără să se coaguleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
2
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec sau o oală cu mâner lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
CuptorCuptor
3
Când fierbeți zahărul brun, aduceți crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
4
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torching este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține cremele reci în timp ce zahărul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de a servi pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Nu vă pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și folosite pentru caramelizarea vârfului crme brles. Funcționează ca niște fiare de călcat pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu zahăr ars-nu caramelizat -.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista