Bază De Cremă De Zahăr Ars
Cr de bază de bază de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 555 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frișcă, gălbenușuri de ou, garnituri: zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Creme Brulee De Bază, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Se toarnă amestecul uniform în 5 (5-x 1 - inch) vase rotunde individuale de copt; așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într-o tigaie jellyroll de 15-x 10-x 1-inch. Pregătiți baie de apă de 1/2 inch (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Coaceți la 275 timp de 45 până la 50 de minute sau până aproape gata. Răciți cremele în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremele în tigaia jellyroll.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până când zahărul brun se topește.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Notă: toate timpii de coacere sunt pentru feluri de mâncare individuale rotunde de 5 x 1 inch. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este gata, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru căni de 4 uncii veți primi 10 porții, pentru căni de 6 uncii veți primi 7 porții, iar pentru căni de 8 uncii veți primi 4 porții.
Combinați 4 (1 uncie) pătrate de ciocolată semidulce și 1/2 cană de frișcă din rețeta de bază într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se topeste ciocolata.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 55 de minute. Pentru a face o versiune de ciocolată-zmeură, așezați 8 până la 10 zmeură proaspătă în fiecare vas de copt, adăugați cremă de ciocolată și creșteți timpul de coacere la 1 oră și 5 minute.
Așezați 8 până la 10 mure proaspete sau zmeură în fiecare vas de copt; se toarnă amestecul de cremă peste fructe de pădure. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 de minute.
Combinați 1 1/2 lingurițe granule de cafea instant și 1/4 cană frișcă din rețeta de bază; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, aproximativ 2 minute sau pana se dizolva cafeaua.
Adăugați restul de 1 3/4 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 până la 50 de minute.
Crme Brle cu zmeură dublă: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar și 1 1/2 linguri de lichior de zmeură în amestecul de cremă.
Așezați 8 până la 10 zmeură proaspătă în fiecare vas de copt; se toarnă amestecul de cremă peste fructe de pădure. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 55 de minute.
Almond Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar, 2 linguri de lichior de migdale și 1/4 cană de migdale prăjite tocate la amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră.
Orange Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar, 2 linguri de coajă de portocală rasă și 2 linguri de lichior de portocale la amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră.
Peppermint Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 1 gălbenuș de ou suplimentar și 3 linguri de schnapps de mentă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 50 de minute. Înlocuiți 5 bomboane tari de mentă, zdrobite, cu zahăr brun; se fierbe conform instrucțiunilor
Combinați 4 uncii de ciocolată albă și 1/2 cană de frișcă din rețeta de bază într-o cratiță mică și grea; gatiti la foc mic, amestecand continuu pana se topeste ciocolata.
Adăugați restul de 1 1/2 căni de frișcă; reduceți vanilia la 1 linguriță. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază.
Așezați 1 lingură de nuci de macadamia tocate, prăjite, în fiecare vas de copt și turnați cremă peste nuci.
Coaceți conform instrucțiunilor timp de 1 oră și 10 minute.
Ginger Crme Brle: reduceți vanilia la 1 linguriță; adăugați 2 linguri de ghimbir proaspăt ras în amestecul de cremă. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 1 oră și 5 minute.
Tăiați capătul plat al 2 capete de usturoi și împrăștiați cuișoare întregi, lăsând intactă acoperirea exterioară strânsă. Tăiați capătul ascuțit, astfel încât capul să stea plat.
Așezați capetele de usturoi, capetele tăiate în jos, pe o foaie de folie de aluminiu.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei de măsline; înveliți în folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; rece. Stoarceți pulpa din fiecare cățel de usturoi.
Reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1 linguriță de sare și pulpă de usturoi în amestecul de cremă.
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 40 de minute.
Ceapă Crme Brle: topiți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mic; adăugați 1 cană de ceapă tocată grosier și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până se caramelizează. Reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1 linguriță de sare și ceapă caramelizată în amestecul de cremă.
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 50 de minute.
Roquefort-and-Black Pepper Crme Brle: reduceți zahărul la 1 lingură, omiteți vanilia și adăugați 1/4 cană de brânză Roquefort și 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat în amestecul de cremă.
Așezați amestecul în recipientul blenderului electric și procesați până la omogenizare. Procedați conform instrucțiunilor din rețeta de bază, coaceți timp de 45 de minute.
Nu vă panicați când vedeți termenul de baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau o tigaie jellyroll umplută cu apă. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără să se coaguleze.
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec sau o oală cu mâner lung.
Când fierbeți zahărul brun, aduceți crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei.
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torching este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține cremele reci în timp ce zahărul se topește.
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de a servi pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Nu vă pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și folosite pentru caramelizarea vârfului crme brles. Funcționează ca niște fiare de călcat pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu zahăr ars-nu caramelizat -.