Bauernomlett (omleta fermierului)
Bauernomlett (omleta fermierului) este un fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 1 porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 747 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de slănină, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Omleta la cuptor a fermierului, Caserola fermierului, și Crostini fermierului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță acoperită cu apă ușor sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până se înmoaie, 10 până la 15 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească, apoi se taie în felii de 1/4 inch.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu. Gatiti fasiile de bacon in unt pana se rumenesc, 5 pana la 7 minute; scoateți slănina și puneți-o deoparte.
Adăugați cartofii în grăsimea de slănină și gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Bateți ouăle cu sarea și piperul.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se amestecă cu cartofii și slănina; se lasă să gătească până se pun ouăle, 3 până la 5 minute, întorcându-se o dată.