Batu (rață conservată din Piacenza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați Batu (rață conservată din Piacenza). Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și întregi 30 are 320 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de dafin, fructe de ienupăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 74 de ore și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Batu (rață conservată din Piacenza), Verdeață fiartă cu ouă de rață conservate, și Piept De Rață Condimentat Sicilian Cu Rețetă De Portocale Conservată.
Instrucțiuni
Pe o scândură de lemn, tocați mărunt ierburile și condimentele. Frecați amestecul pe suprafața raței, apoi frecați energic sarea pe toate suprafețele raței, așezându-l într-o caserolă mare (sau 2 mai mici) din ceramică sau faianță. Acoperiți caserola și țineți-o într-un loc răcoros sau în frigider, permițând "marinadei" să parfumeze și să înmoaie carnea timp de 3 zile.
Îndepărtați orice exces de sare care încă aderă la rață. Încălziți grăsimea de rață topită și untura în cea mai mare și mai grea oală din casă. Scufundați rața în grăsimea caldă și gătiți-o peste cea mai mică flacără timp de 2 ore sau până când carnea este topită și începe să cadă din oase.
Ridicați rața din baie și împachetați-o în vase sau borcane curate, aruncând grăsimea caldă peste ea, scufundând-o complet. Acoperiți crocurile sau borcanele cu pergament uleiat, folosind sfoară de măcelar pentru a fixa hârtia. Batu este gata de servit sau păstrat, întotdeauna într-un loc răcoros, timp de câteva luni.