Batoane De Ovăz Cu Afine
Lingonberry Oat baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați merisoarele, zahărul alb și coaja de portocală. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți până când amestecul s-a redus la aproximativ 1 cană.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x9 inch, tapetați cu folie, apoi ungeți folia.
Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, praful de copt și sarea.
Tăiați untul folosind mâinile sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați ferm jumătate din acest amestec în tigaia pregătită.
Întindeți sosul de afine uniform peste bază, apoi sfărâmați amestecul de ovăz rămas deasupra.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul se rumeneste. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.