Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Pere De Ciocolată
Ciocolata pere fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 261 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Smochine De Ciocolată, și Batoane De Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de 11x7 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă oul până când amestecul este umezit.
Rezervați 1 1/2 cană amestec de prăjituri. Folosiți degetele ușor umede pentru a apăsa amestecul de biscuiți rămas în fundul tăvii de copt (amestecul va fi lipicios).
Presărați pere peste crusta parțial coaptă. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată și amestec de biscuiți rezervat.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.