Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Pere De Ciocolată

Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Pere De Ciocolată
Ciocolata pere fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 261 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, pere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Cu Fulgi De Ovăz Cu Ciocolată, Batoane De Fulgi De Ovăz Cu Smochine De Ciocolată, și Batoane De Ciocolată Cu Fulgi De Ovăz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.tapetați tigaia de 11x7 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, puneți amestecul de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă oul până când amestecul este umezit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Rezervați 1 1/2 cană amestec de prăjituri. Folosiți degetele ușor umede pentru a apăsa amestecul de biscuiți rămas în fundul tăvii de copt (amestecul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Presărați pere peste crusta parțial coaptă. Se acoperă cu chipsuri de ciocolată și amestec de biscuiți rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Cookie-uriCookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PerePere
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
8
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista