Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz

Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz
Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz sunt o rețetă fără gluten cu 36 de porții. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de ciocolată cu lapte, unt, sirop de porumb și extract de vanilie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 16%. Rețete similare includ batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz, batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz aproape bomboane și batoane cu ciocolată și pere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devin pufos. Bateți siropul de porumb și vanilia. Se amestecă ovăzul; presați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Miere De CitriceMiere De Citrice
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și untul de arahide; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Se întinde peste batoanele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Stropiți cu bomboane zdrobite. Se da la rece până se fixează; tăiate în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy Bar Englezesc Toffee, TocatCandy Bar Englezesc Toffee, Tocat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Batoanele cu fulgi de ovăz pot fi asociate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista