Batoane de cimbru de lamaie
Lemon Thyme Bars este un aperitiv lacto ovo vegetarian . Această rețetă servește 16 și costă 20 de cenți per porție. O porție conține 131 de calorii , 1 g de proteine și 10 g de grăsimi . Dacă aveți la îndemână unt, sare de mare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute . 84 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Rețete similare includ vinaigretă de fasole cu lămâie și cimbru , clătite de mămăligă cu parfum de lămâie cu sirop de afine și cimbru și pui la prăjire cu lămâie, usturoi și cimbru – Metoda rapidă și ușoară .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Așezați un grătar pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină o tavă de copt de sticlă de 8 pe 8 inci.
Într-un castron mic combinați făina, cimbrul și sarea. Pune deoparte. Folosind un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu paletă, bateți împreună 1 baton de unt și zahăr pudră la viteză mare până devine ușor și pufos, aproximativ 30 de secunde. Bateți sucul de lămâie și vanilia. Reduceți viteza la mică și adăugați treptat amestecul de făină. Cu degetele umede, presați aluatul în tava pregătită.
Coaceți timp de 30 de minute până devin aurii. Se răcește timp de 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați sucul de lămâie și zahărul pudră până la omogenizare. Turnați glazura peste crusta răcită. Lasam glazura sa se intareasca, la temperatura camerei, cel putin 1 ora.
Folosind o spatulă de metal, scoateți crusta din tigaie.
Tăiați în batoane pătrate de 1 1/2 inch și aranjați pe un platou de servire sau păstrați ermetic într-un recipient de plastic la temperatura camerei.