Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide Fără Gluten

Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide Fără Gluten
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 31 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt de arahide, amestec de prăjituri cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Batoane de biscuiți cu unt de arahide și gem fără Gluten, Batoane Granola cu biscuiți cu fulgi de ovăz cu unt de arahide (fără coacere, vegan, fără gluten), și Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți F. Faceți aluat de biscuiți conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind unt, vanilie și ou. În tigaie unsă de 13x9 inci, apăsați uniform aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de umplere, cu excepția zahărului pudră, cu un mixer electric la viteză medie, până când sunt cremoase și netede. Bateți treptat în zahăr pudră până se omogenizează bine (umplutura va fi groasă). Apăsați umplere peste baza cookie-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Într-un castron cu microunde mediu, caramelele cu microunde și 2 linguri de apă neacoperite la 2 până la 4 minute, amestecând de două ori, până când caramelele sunt topite. Se amestecă arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
ArahideArahide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
5
Se întinde uniform peste umplutură. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când stratul de caramel este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
7
Se întinde uniform pe stratul de caramel. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista