Batoane cu unt de arahide cu ciocolată III
Rețeta Batoane cu unt de arahide cu ciocolată III poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Această rețetă face 24 de porții cu 205 calorii , 4 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca condiment. Un amestec de lapte, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Încercați batoanele de desert cu ciocolată și unt de arahide , batoane cu unt de arahide și fulgi de ovăz cu mere și batoane pentru prăjituri cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul brun, 1/2 cană de unt și gălbenușurile de ou.
Se amestecă cu mâna până când totul este bine omogenizat, iar amestecul este sfărâmicios. Apăsați uniform într-o tigaie de 9 x 13 inci.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când auriu deschis.
De îndată ce crusta iese din cuptor, presărați peste ea 2/3 de cană de bucăți de ciocolată. Reveniți la cuptor pentru 1 până la 2 minute. Scoateți din cuptor și întindeți fulgii de ciocolată topită peste crustă. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul de cofetă, untul de arahide, 1/4 cană de margarină și vanilia. Apoi amestecați laptele. Se sfărâmă amestecul de unt de arahide peste stratul de ciocolată. Apăsați ușor în jos. Într-o cratiță medie, combinați 1/3 cană fulgi de ciocolată și scurtarea. Gatiti la foc mic, amestecand din cand in cand pana se topeste.
Stropiți peste stratul de unt de arahide și dați la frigider până se fixează, aproximativ 3 până la 4 ore.
Tăiați în bare de 2 x 1 1/2 inch