Salată De Cuscus Caprese

Salată De Cuscus Caprese
Salata de cuscus Caprese este o vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 288 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână sare, cuscus perlat, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată de cuscus Caprese în căni de roșii, Chiftele de pui și cuscus Caprese și fasole verde, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American).

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, brânza mozzarella, șalota, usturoiul, busuiocul, oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea și piperul negru într-un castron mare. Se dă la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piper NegruPiper Negru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute; puf cu o furculiță. Lăsați cuscusul să se răcească, apoi aruncați cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
TomateTomate

Echipamente

DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista