Batoane Cu Strat De Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Gluten

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați batoanele cu strat de unt de arahide cu ciocolată fără Gluten. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frișcă, unt de arahide, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, o puteți face. 169 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu strat de unt de arahide cu ciocolată neagră-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), și Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați baza de biscuiți și ingredientele de topping până se formează aluat moale. Faceți 6 fursecuri aruncând lingurițe rotunjite de aluat pe foaia de fursecuri unse; aplatizați ușor.
Apăsați aluatul rămas în tigaie.
Coaceți cookie-urile și baza 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 10 minute. Rezervați cookie-uri pentru topping.
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și 1/4 cană de unt neacoperite la 1 minut până la 1 minut 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește și se agită neted.
Răspândiți uniform peste bare. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, 2/3 cană de unt de arahide, zahărul pudră și frișca cu un mixer electric la viteză mică până la amestecare. Bateți cu viteză mare aproximativ 2 minute sau până când este ușor și pufos.
Se întinde peste stratul de ciocolată.
Zdrobiți fursecurile rezervate; se presară peste stratul de brânză cremă. Apăsați ușor. Se dă la frigider până se fixează, cel puțin 1 oră. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.