Coconut Cherry baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 106 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină de aur, unt, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare De Cireșe-Nucă De Cocos, Bare De Nucă De Cocos Cherry, și Bare De Nucă De Cocos Cherry Almond pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia pătrată de 8 sau 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați 1 cană de făină, untul și zahărul pudră cu lingura până când făina este umezită. Apăsați amestecul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În castron mediu, bateți ouăle. Se amestecă ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se întinde pe stratul copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 5 rânduri.