Batoane Cu Banane De Cacao

Batoane Cu Banane De Cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu banane de cacao. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 204 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Batoane de cacao și cremă S ' mores, Batoane de cheesecake cu ciocolată cu cacao, și Batoane De Cacao Fierbinte Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină bine. Se amestecă piureul de banană, se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De BananePiure De Banane
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de banane în fântână și se amestecă doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
6
Scoateți jumătate din aluat din vas.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se amestecă pudra de cacao în aluatul rămas în vas și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Întindeți aluatul de cacao în fundul tigaiei pregătite. Puneți aluatul rămas deasupra și folosiți un cuțit pentru a învârti aluatul într-un design marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în 24 de bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista