Batoane Cu Banane De Cacao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu banane de cacao. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 204 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Batoane de cacao și cremă S ' mores, Batoane de cheesecake cu ciocolată cu cacao, și Batoane De Cacao Fierbinte Cu Caramel Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină bine. Se amestecă piureul de banană, se lasă deoparte.
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea într-un castron mare separat și faceți o fântână în centru.
Se toarnă amestecul de banane în fântână și se amestecă doar până se combină.
Scoateți jumătate din aluat din vas.
Se amestecă pudra de cacao în aluatul rămas în vas și se amestecă bine.
Întindeți aluatul de cacao în fundul tigaiei pregătite. Puneți aluatul rămas deasupra și folosiți un cuțit pentru a învârti aluatul într-un design marmorat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, aproximativ 25 de minute. Se lasă să se răcească înainte de a tăia în 24 de bucăți.