Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă

Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă
Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 78g de grăsime, și un total de 1113 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită covrigi bavarezi, frunze de dafin, boabe de piper și unt. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, și Cotlet De Porc Cu Ceapă De Mere.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți carcasele knockwurst și aranjați în tigaie medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KnackwurstKnackwurst
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați 1 inch de apă, aduceți la foc mic și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți tigaia și adăugați unt. Topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Tăiați fiecare knockwurst în 1/3 și adăugați înapoi în tigaie la carcase crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KnackwurstKnackwurst
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați varză murată în tigaie, presărați chimion, adăugați frunze de dafin și boabe de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă berea în tigaie. Când berea ajunge la o bulă, reduceți căldura la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Încălziți o a doua tigaie la un nivel mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați ulei, 1 rând de tigaie și adăugați slănină tocată. Când slănina își face grăsimea, se adaugă ceapa și se sotează 3 până la 5 minute, apoi se adaugă mere feliate și se sotează amestecul încă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați cotletele afumate în tigaie și caramelizați carnea pe ambele părți, 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți cotletele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Se toarnă berea în tigaie și se reduce focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Când sunteți gata să serviți, tăiați mai multe felii de pumpernickel în jumătate pe mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
14
Așezați un castron de muștar picant alături de pâinea pumpernickel pentru a trece la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PumpernickelPumpernickel
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Așezați 2 sau 3 bucăți de knockwurst pe fiecare farfurie pe un pat de varză murată condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KnackwurstKnackwurst
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
16
Serviți 3 bucăți de cotlet de porc afumat, acoperite cu slănină, mere și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
17
Așezați mărar mare în stil deli sau murături pe jumătate acre, brânzeturi germane și covrigi pentru o seară de gustări uber!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista