Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline

Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline
Basul negru cu vinaigretă caldă de rozmarin-măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Bas negru cu vinetă caldă de rozmarin-măsline, Salată De Paste Cu Ton Cu Vinetă Caldă De Măsline Negre, și Verdeață De Iarnă Cu Vinaigretă De Măsline Negre Și Goa Marinată Caldă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați peștele cu sare și piper și gătiți, cu pielea în jos, până când pielea este maro aurie și crocantă, aproximativ 5 minute.Întoarceți peștele și adăugați usturoi, măsline și rozmarin la tigaie. Gatiti, amestecand usturoi, masline, androsemar ocazional, pana cand pestele este opac, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
MăslineMăsline
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați suc de portocale în tigaie și rotiți-lcombinați. Împărțiți radicchio și pește întreplăci și lingură vinaigretă caldă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
VinetăVinetă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Per porție: 230 calorii, 11 g grăsime, 1 g fibre
4
Bon App Ampercoltit

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Revista