Bas cu dungi întregi prăjite cu fum și Pesto rachetă
Întregul bas cu dungi prăjite cu fum și Pesto rachetă este un fără gluten și pescatarian condiment. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 602 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 2,59 USD pe porție. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți usturoi, suc de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pesto-Bas dungat marinat cu roșii calde, Sauteed dungi bas cu Pesto menta si morcovi condimentate, și Prăjită Dungi Bas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Asigurați-vă că peștele și-a îndepărtat toate solzii și că cavitatea interioară este curată. Dacă au mai rămas solzi, îndepărtați-le folosind spatele unui cuțit pentru a răzui pielea de la coadă la cap. Se usucă pielea cu un prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Pregătiți fumător și aduceți căldură la 400grade F (200 grade C). Vă recomandăm stejar sau hickory ca lemn de fum.
3
Într-un blender, curățați uleiul de măsline, usturoiul, 5 căni (300 g) frunze de pătrunjel, rozmarin, suc de lămâie, sare și piper până se omogenizează. Înveliți peștele cu amestecul de plante în interior și în exterior. Umpleți cavitatea cu busuiocul, tarhonul, cimbrul și restul de 1 pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Bomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați peștele pe o foaie mare de copt căptușită cu folie și fumați timp de 5 minute pentru fiecare centimetru (2,5 cm) pe care peștele îl măsoară la cea mai mare circumferință sau până când temperatura internă a peștelui atinge 140 grade F (60 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
5
Pentru a servi, transferați ușor peștele prăjit pe un platou mare sau pe o tăietură și stropiți cu Pesto rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Se servește cu porumb la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
7
Pesto se face în mod tradițional cu busuioc, usturoi, parmezan sau brânză pecorino, nuci de pin și ulei de măsline, dar ne-am gândit să scuturăm puțin lucrurile înlocuind busuiocul cu rucola și înlocuind fisticul cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Piept De Pui La Rotisor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Zahăr Roșu Grosier
8
Într-un robot de bucătărie, curățați fisticul, usturoiul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Adăugați rucola și pulsul pentru a combina. Cu motorul pornit, stropiți încet în uleiul de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La Rotisor
10
Porumb la grătar cu brânză cotija (o brânză tare și uscată numită după orașul din Mexic de unde provine), maioneză și o praf de praf de chili este o mâncare populară de stradă în Mexic. O mușcătură și este ușor de văzut de ce. Iată versiunea noastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija Brânză
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pudră De Brânză
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
11
În vasul unui robot de bucătărie, curățați gălbenușurile de ou, usturoiul și sucul de lămâie. Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Transferați într-un castron și rezervați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Pregătiți grătarul. Când focul este mediu fierbinte (nu ar trebui să puteți ține mâna peste cărbuni mai mult de 10 secunde), grătați porumbul timp de aproximativ 5 minute, rostogolindu-l pentru a prăji toate părțile și a nu-l arde (C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Scoateți din grătar și slather cu aioli, apoi presărați cu queso fresco și praf de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire