Bas cu dungi cu sos Pipian

Bas cu dungi cu sos Pipian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi cu sos Pipian. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 4.99 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 45g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 828 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de bas cu dungi, coriandru, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Coaja De Dovleac ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Bas cu dungi în sos Agrodolce, Bas cu dungi cu sos de ghimbir-Lime, și Saut bas cu dungi cu sos de lamaie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați poblano chile, semințe de dovleac, bulion, coriandru și hierba santa în blender; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Do AHEAD poate fi făcut până la 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.
1
Înmuiați cojile de porumb în apă caldă până când sunt flexibile, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se scurge; se usucă.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu până când este fierbinte. Lucrând în loturi, prăjiți tortilele de porumb până devin aurii, dar încă moi și flexibile, aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe prosoape de hârtie; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare curată la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți spanacul până când este doar ofilit. Se condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Transferați spanacul în sită. Folosind spatele lingurii, apăsați pe spanac pentru a elimina excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Așezați tortilla pe suprafața de lucru. Împărțiți spanacul și brânza printre tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Rulați tortilla, închizând umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Așezați 2 coji de porumb în tigaie, suprapunându-se ușor pentru a forma baza pentru pește. Aranjați 2 tortilla umplute pe lungime și cu cusătura în jos pe cojile de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
11
Puneți 1 file de pește peste tortilla; se presară sare și piper. Suprapuneți cojile de porumb rămase în aceeași tigaie, folosind 2 pentru fiecare bază; deasupra cu tortilla umplută și pește; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Coji De PorumbCoji De Porumb
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați 1 lingură de unt deasupra fiecărui file. Acoperiți tigaia cu folie și coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Între timp, transferați sosul într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere aproape, apoi reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
14
Adăugați smântână; condimentează după gust cu sare și piper. Reglați consistența, adăugând apă cu linguri la subțire, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
15
Transferați 1 bază de coajă de porumb cu pește și tortilla pe fiecare din cele 4 farfurii. Puneți sosul cald peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
16
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
17
* Un chile verde proaspăt, adesea numit pasilla, disponibil la unele supermarketuri, piețe latine și magazine de alimente de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
18
** O plantă din Mexic disponibilă pe piețele latine.
19
*** Disponibil la multe supermarketuri și la piețele latine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista