Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați barurile napolitane. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 14 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, nucă de cocos, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Batoane Crocante Napolitane, Batoane De Brânză Cremă Napolitană, și Batoane Napolitane Cu Ciocolată Oreo Brownie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Aliniați un 13-in uns. x 9-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Împărțiți aluatul în treimi. Nuanțați o porție verde și o porție roșie; lăsați porțiunea rămasă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Adăugați chipsuri de ciocolată în porție verde, cireșe în porție roșie și extract de nucă de cocos și rom în porție albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
Extract De Rom
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Stropi în Formă De Inimă
6
Răspândiți o porție în tigaie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 7-9 minute sau până când marginile se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Răsturnați imediat pe un suport de sârmă și îndepărtați hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Așezați un alt suport de sârmă deasupra și întoarceți-l. Se răcește complet. Repetați cu porțiunile rămase, pregătirea tigaie de fiecare dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, Decojiți
10
Așezați stratul roz pe o bucată mare de folie de plastic, de aproximativ 30 in. lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
11
Se întinde cu conserve de cireșe. Se acoperă cu strat alb și se întinde cu conserve de caise. Sus cu strat verde. Aduceți plasticul peste straturi. Glisați pe o foaie de copt și așezați o tăietură deasupra pentru a comprima straturile. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Caise
Conserve De Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
12
Cu un cuțit ascuțit, tăiați 1/4 in. de la fiecare margine.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Tăiați în bare. A se păstra într-un recipient etanș.
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Nomine Renard Brut cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier