Caju baruri este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Un amestec de lapte, coajă de lămâie, caju prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 38%. Încercați Batoane De Plăcintă Cu Caju-Pecan, Cardamom-Bare De Caju, și Caramel-Batoane De Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Linia a 9-cu 13-in. pan cu folie de plastic, lăsând o consolă pe 9-in. și se acoperă cu spray de ulei de gătit. Într-un castron mare, amestecați ovăzul, tărâțele de ovăz, semințele de in, făina, praful de copt, sarea, arahidele și smochinele până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Semințe De In
Tărâțe De Ovăz
Usturoi Opărit
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
2
În vasul unui mixer de stand, bateți împreună untul de caju, laptele, oul, mierea, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Caju
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt de caju și bateți până se amestecă complet. Răzuiți aluatul în tigaie și, cu degetele ude sau cu o spatulă de cauciuc, bateți pentru a umple tigaia complet și uniform (aluatul este lipicios, deci poate fi necesar să vă spălați mâinile de câteva ori). Se răcește aluatul până se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Caju
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, Opțional
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Răsturnați tigaia pe o suprafață de lucru, ridicați tigaia și îndepărtați plasticul. Folosind un răzuitor de bancă sau un cuțit, tăiați drept în jos pe lungime prin mijloc, apoi transversal pentru a face 16 bare, fiecare 1 1/2 in. larg.
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De Aluat
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
6
Locul baruri despre 1 în. în afară de o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți barele până se rumenesc ușor și oarecum ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Faceți înainte: depozitați etanș până la 2 săptămâni sau înghețați.