Bare De Catifea Cu Șapte Straturi

Bare De Catifea Cu Șapte Straturi
Șapte straturi de catifea-Crumb baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, chipsuri de butterscotch, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet 7 Layer Baruri, Tort De Firimituri De Catifea, și Brioșe Cu Firimituri De Catifea Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau tapetați cu hârtie pergament de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick, zahărul, laptele, untul topit, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Îndoiți în 1/2 până la 3/4 cană chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Întindeți nuca de cocos deasupra într-un strat uniform. Următorul strat de 1 cană chipsuri de ciocolată și chipsuri de butterscotch. Stropiți uniform laptele condensat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
6
Se presară cu nuci pecan și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
7
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește la temperatura camerei cu cel puțin 2 ore înainte de tăierea în bare. Barele trebuie răcite înainte de a le tăia, altfel veți obține o mizerie lipicioasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista