Bare De Catifea Cu Șapte Straturi

Bare De Catifea Cu Șapte Straturi
Șapte straturi de catifea-Crumb baruri este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 56 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, chipsuri de butterscotch, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Red Velvet 7 Layer Baruri, Tort De Firimituri De Catifea, și Brioșe Cu Firimituri De Catifea Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) sau tapetați cu hârtie pergament de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick, zahărul, laptele, untul topit, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional. Îndoiți în 1/2 până la 3/4 cană chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Întindeți nuca de cocos deasupra într-un strat uniform. Următorul strat de 1 cană chipsuri de ciocolată și chipsuri de butterscotch. Stropiți uniform laptele condensat peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri ButterscotchChips-uri Butterscotch
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se presară cu nuci pecan și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
7
Coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește la temperatura camerei cu cel puțin 2 ore înainte de tăierea în bare. Barele trebuie răcite înainte de a le tăia, altfel veți obține o mizerie lipicioasă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista