Bare Cheie De Var
Bare cheie de var este un vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 266 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți ouă, sare, plus două linguri de suc de lămâie cheie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 374 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți o tavă de copt de 9 pe 13 inci
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați sare și făină și bateți până se combină bine, aproximativ un minut. Aluatul va fi ușor lipicios. Scufundați-vă mâinile în făină, apoi apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii de copt.
Coaceți până când crusta devine doar maro auriu, aproximativ 25 de minute.
Lăsați crusta să se răcească la temperatura camerei.
Într-un castron mare, bateți împreună ouăle și zahărul până se combină bine, aproximativ două minute. Bateți în făină până se încorporează uniform, apoi sucul de lămâie și coaja.
Se toarnă topping peste crusta răcită.
Coaceți până când amestecul de var cheie este setat, aproximativ 25 de minute. Umplutura va continua să se stabilească pe măsură ce se răcește.
Lăsați barele să se răcească complet înainte de a le tăia în pătrate.