Bangin ' Bacon și Cheddar biscuiți
Rețeta Bangin' Bacon și Cheddar Scones ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 675 calorii. Această rețetă servește 6. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Un amestec de cheddar ascuțit, sare de mare grosieră, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 129 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 53%. Rețete similare includ Bangin ' Bacon și Cheddar biscuiți, Bacon Cheddar scones, și Biscuiți Cu Bacon-Cheddar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Adăugați făina, sarea și piperul într-un castron mare. Cu o răzătoare de cutie, radeți untul în făină.
Amestecați untul în făină cu mâinile până se încorporează bine.
Adăugați brânza, ceapa verde și slănina mărunțită.
Se amestecă până se distribuie uniform.
Adăugați zeama și amestecați cu o lingură de lemn până când amestecul formează un aluat rigid.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Cu un sucitor, rotiți aluatul într-un dreptunghi gros de 1/2 inch.
Tăiați pene de aluat la dimensiunea preferată a sconei și aranjați pe o tavă de jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, bateți oul și periați fiecare scone cu spălarea ouălor.
Se presară cu puțină sare de mare grosieră și se coace până se rumenesc frumos, aproximativ 14 până la 16 minute.
Scoateți din cuptor și aranjați pe un platou de servire.