Bangin' Smokey Beef Piept

Ai nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Bangin' Smokey Beef Brisket ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție conține 1287 de calorii, 161 g de proteine și 56 g de grăsimi. Pentru 11,13 USD per porție, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 147 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 5 minute. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor evreiești. Un amestec de praf de ceapă, sos Worcestershire, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Hanukkah. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 95%. Pieptul de vită condimentat cu sos Smokey BBQ (Texas), vârfurile de mușchi de vită cu sos de ardei afumat și vârfurile de mușchi de vită cu sos de ardei afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă bulionul de vită, 2 linguri de fum lichid, 1/4 cană sos Worcestershire, sare de usturoi și praf de ceapă într-un castron și se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pieptul, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Se marina la frigider timp de 24 de ore. Întoarceți punga de câteva ori pentru a vă asigura că carnea este uniform marinată.
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Puneți usturoiul, 1 lingură de fum lichid și 1 lingură de sos Worcestershire într-o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Scoateți pieptul din marinadă și scuturați excesul.
Așezați pieptul în tava de copt și acoperiți cu rondele de ceapă. Acoperiți vasul strâns cu folie de aluminiu și aruncați marinada rămasă.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se inmoaie, aproximativ 5 ore. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 150 de grade F (65 de grade C).
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru piept de vită. Toate aceste vinuri roșii pot face față cu aroma cărnoasă și afumată a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu cușer. Ai putea încerca Lexème Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Lexème Pinot Noir]()
Lexème Pinot Noir
echilibrat, fin, neted