Banane Empanadas
Rețeta Bananan Empanadas este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 767 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de banane, iaurt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Bananan Empanadas, Bananan Empanadas de Ninfa, și Banana-Fasole Neagră Empa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un castron mare, amestecați împreună făina și sarea.
Se amestecă în scurtare folosind o furculiță, până când întregul amestec este în pelete de dimensiuni de mazăre. Amestecați iaurtul și suficient din 1/2 cană de apă rece pentru a-l ține împreună într-un aluat.
Întindeți aluatul la o grosime pătrată de 1/8 inch. Folosiți un cuțit pentru a tăia în patru pătrate de 8x8 inch. Nu vă faceți griji dacă nu sunt perfecte.
Scurgeți stafidele și amestecați cu scorțișoara și bananele tocate. Lingurați o parte din amestecul de banane pe jumătate din fiecare pătrat, lăsând cel puțin 1/2 inch de aluat expus la margine pentru a sigila marginile. Îndoiți aluatul peste fructe și strângeți marginile împreună. Asigurați-vă că acestea sunt sigure. Îmi place să rostogolesc excesul de aluat în jurul marginilor și apoi să-l ciupesc până când este din nou subțire. Veți dori să aveți aproximativ o închidere de 1/2 inch în cele din urmă. Puteți tăia puțin marginile pentru a le face mai plăcute din punct de vedere estetic.
Așezați empanadele pe o foaie de copt.
Bateți împreună 1 lingură de apă rece și albus de ou; periați deasupra blaturilor.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.