Banane Empanadas

Banane Empanadas
Rețeta Bananan Empanadas este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 767 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de banane, iaurt, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Bananan Empanadas, Bananan Empanadas de Ninfa, și Banana-Fasole Neagră Empa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați stafidele în apă fierbinte timp de 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă în scurtare folosind o furculiță, până când întregul amestec este în pelete de dimensiuni de mazăre. Amestecați iaurtul și suficient din 1/2 cană de apă rece pentru a-l ține împreună într-un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
IaurtIaurt
AluatAluat
ApăApă
4
Întindeți aluatul la o grosime pătrată de 1/8 inch. Folosiți un cuțit pentru a tăia în patru pătrate de 8x8 inch. Nu vă faceți griji dacă nu sunt perfecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
5
Scurgeți stafidele și amestecați cu scorțișoara și bananele tocate. Lingurați o parte din amestecul de banane pe jumătate din fiecare pătrat, lăsând cel puțin 1/2 inch de aluat expus la margine pentru a sigila marginile. Îndoiți aluatul peste fructe și strângeți marginile împreună. Asigurați-vă că acestea sunt sigure. Îmi place să rostogolesc excesul de aluat în jurul marginilor și apoi să-l ciupesc până când este din nou subțire. Veți dori să aveți aproximativ o închidere de 1/2 inch în cele din urmă. Puteți tăia puțin marginile pentru a le face mai plăcute din punct de vedere estetic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
BananeBanane
StafideStafide
AluatAluat
FructeFructe
RolaRola
6
Așezați empanadele pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Bateți împreună 1 lingură de apă rece și albus de ou; periați deasupra blaturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista