Banane Bonkers

Banane Bonkers
Banana Bonkers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 57 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 84 de fani. Un amestec de banane, suc de grapefruit, șerbet de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Brioșe cu fulgi de ovăz Bananan fără Gluten cu Cheerios cu nuci de banane, Briose Boozy Banana nuc {cu Banana Chobani iaurt grecesc!}, și Brioșe cu fulgi de ovăz Bananan fără Gluten cu Cheerios cu nuci de banane.

Instrucțiuni

1
Puree banane într-un blender sau robot de bucătărie. Într-un ulcior de galoane combinați banane piure, suc de grapefruit, șerbet de lămâie și gheață zdrobită. Se amestecă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista