Ballottine de pui cu salvie și pancetta

Ballottine de pui cu salvie și pancetta
Ballottines de pui cu salvie și pancetta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 958 calorii, 47G de proteine, și 79G de grăsime fiecare. Pentru $3.72 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 19 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Un amestec de cârnați chipolata de cea mai bună calitate, ciuperci de castan, frunze de salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 63%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pancetta - curcan de salvie cu Pancetta-sos de salvie, Mămăligă cu Pancettan și salvie, și Risotto De Păstârnac Cu Pancettan Și Salvie.

Instrucțiuni

1
În primul rând neaten capetele copane. Folosind un cuțit mic ascuțit, faceți o tăietură în jurul fiecărui picior de pui, la aproximativ 4 cm în sus de capătul articulației. Ținând piciorul ca un pistol, strângeți-l strâns pentru a trage pielea întinsă, apoi răzuiți până la fundul osului pentru a îndepărta tendoanele și curățați osul, întorcând piciorul în timp ce mergeți (foarfecele sunt bune pentru tăierea tendoanelor). Acum poziționați cuțitul pe fundul osului expus și bateți cuțitul cu un sucitor sau un ciocan de carne, osul se va rupe lin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Așezați picioarele de pui cu pielea în jos, trageți clapele de piele înapoi și tăiați carnea cu un cuțit mic foarte ascuțit de ambele părți ale osului coapsei folosind o acțiune de bărbierit. Odată ce osul este expus, scoateți-l, apoi răsuciți-l și fixați-l cu degetele pentru a-l elibera de toiag. Dacă nu se curăță, poate fi necesar să o tăiați. Acum aveți un picior de pui parțial dezosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Călește ușor ciupercile în puțin ulei de măsline fierbinte timp de aproximativ 5 minute până se rumenesc ușor, condimentează bine și lasă să se răcească. Deschideți picioarele de pui dezosate și lingura în ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4
Tăiați capătul de pe fiecare chipolata și strângeți carnea de cârnați peste ciuperci, folosind pielea chipolata ca pungă. Împingeți carnea de cârnați cu degetele chiar în partea superioară a coapsei, apoi închideți clapele și trageți pielea pentru a o fixa. Acum rotiți picioarele pentru a face parcelele cât mai îngrijite posibil, apoi țineți osul expus și îndreptați fiecare picior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChipolataChipolata
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați 4 foi de folie (suficient pentru a înfășura confortabil fiecare picior de pui).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați 6-7 rashers de pancetta în centrul fiecărei foi, suprapunându-se ușor, apoi puneți picioarele de pui transversal peste pancetta și acoperiți fiecare picior cu 2 frunze de salvie. Ridicați marginea foliei care este cea mai îndepărtată de dvs., aduceți-o peste pui și apăsați pe pui, astfel încât pancetta să se îndepărteze de folie și să se lipească de pui. Repetați cu cealaltă parte a foliei, astfel încât pulpele de pui să fie toate învelite în pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Rulați fiecare picior în folie, băgându-l și apăsându-l strâns de pui pentru a forma un cilindru îngrijit. Ridicați cilindrul în sus de os la un capăt și rotiți folia la ambele capete, răsucindu-vă pentru a face o formă de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pentru LegarePentru Legare
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
9
Puneți coletele de pui pe o foaie de copt și prăjiți timp de 15 minute, întorcându-le de două ori. Întorcându-le astfel, acestea vor fi uniform colorate. Întoarceți cuptorul la ventilator 160C / convențional 180C / gaz 4 și prăjiți încă 30 de minute, rotind o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Scoateți și lăsați să stea timp de 10 minute. Desfaceți, răsturnând sucurile pe o farfurie.
11
Încălziți 1 lingură de ulei și un buton de unt într-o tigaie antiaderentă până când este fierbinte și spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
12
Puneți pulpele de pui în tigaie și rumeniți la foc mare pe toate părțile, ungând frecvent și întorcându-vă cu o pereche de clești. Pe măsură ce încep să se rumenească, adăugați câteva butoane mici de unt pe rând la grăsimea din tigaie (adăugarea untului puțin câte puțin îl menține proaspăt și previne arderea). Ridicați picioarele de pui din tigaie și rotiți-le în sucurile de pe farfurie, astfel încât să ridice o glazură frumoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
13
Tăiați carnea de coapsă umplută a fiecărui picior de pui pe diagonală în 3 felii fiecare. Nu tăiați carnea prea subțire sau se va răci. Puneți mămăliga pe farfurii, așezați toiagele în mijloc și așezați 3 felii de pui umplut în față.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
14
Stropiți cu puțină vinetă și serviți imediat, cu roșii prăjite pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista