Baie Fierbinte De Crab

Baie Fierbinte De Crab
Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână biscuiți, salsa, imitație de carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se transferă într-un 3-qt uns. aragaz lent. Se amestecă crema de brânză, crabul, ceapa și ardeii iute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore, amestecând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista