Baie Fierbinte De Crab

Baie Fierbinte De Crab
Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână biscuiți, salsa, imitație de carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se transferă într-un 3-qt uns. aragaz lent. Se amestecă crema de brânză, crabul, ceapa și ardeii iute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore, amestecând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista