Baie Fierbinte De Crab

Baie Fierbinte De Crab
Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână biscuiți, salsa, imitație de carne de crab și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați laptele și salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se transferă într-un 3-qt uns. aragaz lent. Se amestecă crema de brânză, crabul, ceapa și ardeii iute. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3-4 ore, amestecând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista