Baclava Rulată
Baclava rulată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 356 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 1,13 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. Un amestec de miere, migdale, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Baclava Rulată, Cea Mai Ușoară Baclava Laminată, și Baklava rulată cu stafide aurii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti rulouri, combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mic 5 minute. Se răcește; aruncați lămâia.
Așezați migdale, 1 1/2 linguri zahăr, 1/2 linguriță scorțișoară și nucșoară într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă grosier.
Așezați 2 foi de filo pe o tăietură mare sau pe o suprafață de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); periați ușor cu 1 1/2 linguriță amestec de ulei. Se acoperă cu 2 foi de filo și se periază ușor cu 1 1/2 linguriță amestec de ulei.
Presărați aproximativ 2 1/2 linguri amestec de migdale uniform peste stiva phyllo, lăsând o margine de 1 1/2 inch pe 1 margine scurtă. Crumble o treime tocat phyllo peste amestec de migdale; top cu 2 1/2 linguri amestec de migdale.
Începând de la marginea scurtă, fără chenar, înfășurați strâns phyllo stack jelly-roll fashion. Perie ușor de frontieră și în afara de rola cu 1 1/2 lingurite amestec de ulei.
Tăiați rola uniform în 10 bucăți. Repetați procedura de două ori cu foile rămase de filo, amestec de ulei, amestec de migdale și filo mărunțit.
Așezați toate cele 30 de rulouri pe o tigaie cu jeleu sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Pentru a prepara siropul, combinați zahărul și ingredientele rămase într-o cratiță mare. Gatiti la foc mediu 5 minute sau pana se dizolva zaharul; aruncați bățul de lămâie și scorțișoară.
Așezați cu grijă rulourile de baklava coapte, tăiate cu părțile în sus, într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit (rulourile se vor potrivi perfect).
Se toarnă sirop peste rulouri; se lasă să stea la temperatura camerei timp de 3 ore. Rotiți cu grijă rulourile; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.