Baccala necesită aproximativ 3 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 287 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,69 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cod de sare, suc de lămâie, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 56%. Rețete similare includ Bacalaureat, Bacalaureat Fript 8, și Bacala Albă.
Instrucțiuni
1
Odată ce codul S-a înmuiat pentru timpul necesar, scoateți-l din apă și uscați-l. Cu un cuțit de file foarte ascuțit, feliați codul în felii foarte subțiri și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit File
2
Într-un castron mic, nereactiv, combinați ierburile și roșiile prăjite la cuptor și aruncați cu sucul de lămâie, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Împărțiți baccala uniform între 4 farfurii răcite. Completați fiecare porție cu o movilă de salată, stropiți cu ulei de măsline extravirgin de cea mai bună calitate și oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Cod De Sare
4
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade. Aruncați toate ingredientele împreună și așezați carnea cu fața în sus pe un raft așezat pe o tigaie. Prăjiți la cuptor timp de 2 până la 3 ore până când roșiile se deshidratează, dar încă fragede.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.