Avocado-porumb prăjit Pico De Gallo
Pico De Gallo de porumb prăjit cu Avocado este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de roșii, porumb ureche, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de porumb de stradă la grătar cu creveți cu unt de coriandru, Pico De Gallo și Avocado pur Approbe, Tacos de porc cu porumb prăjit, Pico De Gallo și orez spaniol, și Avocado Pico De Gallo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți porumbul cu ulei. Grătar la foc mediu-mare 10 minute, întorcându-se ocazional, până când este crocant. Se răcește și se îndepărtează miezurile.
Combinați porumbul, roșiile și ceapa. Se amestecă sucul de lămâie și se pliază ușor în avocado tăiat cubulețe. Sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.