Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Avgolemono. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 268 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,06 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați orez, ou, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aginares Avgolemono (fund de anghinare în Avgolemono), Avgolemono, și Soupan Avgolemono.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați bulion de pui; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; reduceți căldura și fierbeți 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Orez
5
Combinați sucul, amidonul de porumb, sarea, piperul și oul într-un castron mic, amestecând cu un tel. Se toarnă încet oul în amestecul de bulion, amestecând constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Piper
Bulion
Suc
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați pui la amestecul de bulion; gatiti pana se ingroasa amestecul si orezul este gata (aproximativ 3 minute). Se acoperă cu pătrunjel și busuioc.