Autentic Mexican Chili Rellenos
Autentic mexican Chili Rellenos este un lactate gratuit supă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 228 calorii. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei Anaheim chile, praf de copt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 23%. Încercați Autentic Mexican Chili Rellenos, Mexican Chiles Rellenos Puff, și Sandvișuri Cu Chili Rellenos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Puneți ardeii pe foaia de copt pregătită și gătiți sub broilerul preîncălzit până când pielea ardeilor s-a înnegrit și s-a blisterat, aproximativ 10 minute. Întoarceți ardeii des pentru a înnegri toate părțile.
Puneți ardeii înnegriți într-un castron și sigilați bine cu folie de plastic. Lăsați ardeii să se aburească pe măsură ce se răcesc, aproximativ 15 minute.
Clătiți ardeii răciți sub apă rece pentru a îndepărta pielea și tăiați o fantă de-a lungul părții lungi a fiecărui ardei pentru a îndepărta semințele și miezul. Clătiți ardeii în interior și în exterior și uscați-le cu prosoape de hârtie. Umpleți ardeii cu fâșii de brânză.
Bateți gălbenușurile într-un bol cu praful de copt. Într-un al doilea bol metalic, bateți albușurile cu un mixer electric până când albușurile formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile bătute în amestecul de gălbenușuri.
Puneți făina într-un castron puțin adânc.
Încălziți scurtarea legumelor într-o tigaie la foc mediu.
Rulați fiecare ardei umplut în făină, atingeți excesul de făină și înmuiați ardeii în amestecul de ouă pentru a acoperi ambele părți. Așezați ușor ardeii acoperiți în scurtarea fierbinte. Prăjiți ardeii până se rumenesc ușor și brânza s-a topit, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Masia Puigmolto poate Xa brut Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava]()
Masia Puigmolto Can Xa Brut Cava