Asparagus Kerabu de la Zak Pelaccio

Asparagus Kerabu de la Zak Pelaccio
Asparagus Kerabu de la Zak Pelaccio ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 211 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 108 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește, muguri de fasole, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Rețete similare includ Burgerii de miel ai lui Zakary Pelaccio, Paste con Sarde de la Zakary Pelaccio, și Salata de friptură cu umeraș a lui Zak Pelaccio.

Instrucțiuni

1
Pentru Kerisik: dacă vă mărunțiți propria nucă de cocos, folosiți un satâr vechi, macetă, ciocan sau alt instrument de distrugere pentru a sparge fructele. apoi folosiți un cuțit pentru a tăia și a îndepărta carnea albă de coaja tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Îndepărtați pielea subțire maro rămasă pe carne cu un cojitor de legume sau un cuțit de tăiat. Folosiți găurile mari ale unei răzătoare de cutie pentru a rade carnea proaspătă de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați nuca de cocos rasă într-un strat adânc de cel mult un centimetru de cm (lucrați în loturi dacă este necesar) într-o tigaie mare la foc mediu. aruncați nuca de cocos la fiecare 30 de secunde. odată ce nuca de cocos începe să se coloreze ușor, începeți să aruncați mai des. Când majoritatea fulgilor au căpătat o culoare maro aurie, dați tigaiei câteva shake-uri la foc, apoi încă câteva aruncări și câteva shake-uri din nou, ca un ritual superstițios care ține la distanță zeii care ard nuca de cocos în timp ce fură câteva momente mai prețioase de timp de gătit. Trageți tigaia de pe foc și aruncați-o nervos doar pentru a împiedica acei zei arși să vă urmărească din foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Întindeți nuca de cocos prăjită pe un platou sau o foaie de prăjituri pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1
Tăiați vârfurile sparanghelului la aproximativ aproximativ centimetri sub vârf și puneți vârfurile deoparte. Folosind un cojitor de mandolină sau legume, tăiați tulpinile de sparanghel pe lungime în panglici lungi și subțiri. aruncați-le într-un castron cu sucul de lămâie și sosul de pește și lăsați amestecul deoparte timp de cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți o tigaie uscată din fontă sau o grătar la foc mare și prăjiți vârfurile de sparanghel pe toate părțile, amestecând, 2 până la 3 minute. apoi transferați-le într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Odată ce vârfurile s-au răcit, adăugați menta, mugurii de fasole, ceapa, ardeii iute și ghimbirul și aruncați bine. apoi adăugați tulpinile de sparanghel cu lichidul lor și kerisik, aruncați bine și condimentați după gust cu mai mult suc de lămâie și sos de pește. transferați salata într-un castron și presărați frunzele de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista