Asparagus ' Guacamole
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Guacamolul sparanghelului ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, iaurt, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Asparagus Guacamol, Asparagus Guacamol, și Asparagus Guacamol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-o inserție cu aburi și puneți-l într-o oală peste un centimetru de apă; aduceți apa la fierbere.
Puneți un capac pe oală și aburiți sparanghelul timp de 5 minute.
Transferați sparanghelul în vasul unui robot de bucătărie și piureul până se omogenizează.
Combinați piureul de sparanghel cu iaurtul, sucul de lămâie, coriandrul, ceapa verde, ardeiul jalapeno, usturoiul, roșiile, sosul Worcestershire și sosul de ardei iute într-un castron mare; amestecați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider până se răcește complet.