Asparagus Frittata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sparanghelul Frittatan. O porție conține 379 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și דל פחמימות,ă servește 4 și costă $2.23 pe portie. Această rețetă de la Simply Recipes necesită unt, arpagic, sparanghel suliță și brânză elvețiană. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 4314 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Asparagus Frittata, Sparanghel Frittata pentru doi, și Asparagus Frittata.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie și devin translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați sparanghel și gătiți încă 3 minute.
Adăugați amestecul de ouă: bateți ouăle, brânza ricotta împreună și sarea, amestecați arpagicul și tarhonul.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie și se gătește până aproape gata, dar încă curge deasupra, aproximativ 4 până la 5 minute. În timp ce gătiți, preîncălziți broilerul cuptorului.
Se acoperă cu brânză și se fierbe:
Presărați brânză Gruyere peste ouă și puneți-o la cuptor pentru a fierbe până când brânza este topită și rumenită, iar centrul este setat, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți tigaia din cuptor cu mănuși de cuptor și glisați frittata pe o farfurie de servire.
Tăiați în pene. (Fii foarte atent cu mânerul tigaiei fierbinți! De obicei, pun gheață pe mânerul oricărei tigaie cu mâner lung pe care o scot din cuptor, astfel încât nimeni să nu încerce din greșeală să ridice tigaia de mânerul fierbinte.)
Vin recomandat: Vin Spumant
Vinul spumant este alegerea mea de top pentru Frittata. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Charles Heidsieck Vintage Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 94 de dolari pe sticlă.
![Charles Heidsieck Vintage Brut]()
Charles Heidsieck Vintage Brut
Un galben auriu Strălucitor, Sclipitor cu sclipiri de efervescență verde și delicată. Nasul este complex, cu note de citrice confiate și fructe uscate, cu tonuri de pecan și alune. Atacul este vioi și încordat înainte de a pivota către o textură mai rotundă, mai generoasă, împrumutând o tautness de iod și o mineralitate mai pronunțată. Finisajul lung exprimă o multitudine de arome bogate, note de caramel și citrice, cum ar fi yuzu.Amestec: 60% Pinot Noir, 40% Chardonnay