Asiago-Anghinare-Curcan Răspândit
Asiago-anghinare-Turcia răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 147 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți curcan, runde de pâine prăjită melba, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Asiago Pesto Răspândit, Asiago Pui Răspândit, și Asiago și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cu procesor de alimente rulează, picătură usturoi prin jgheab alimente, și procesul până la tocat.
Adăugați curcan, ceapă verde și inimi de anghinare la procesor; procesați până când sunt combinate.
Combinați mozzarella, parmezanul, Asiago, crema de brânză, maioneza și piperul într-un castron mare.
Se adaugă amestecul de curcan; se amestecă până se combină. Se amestecă lingura într-un vas de mică adâncime caserola de 1 litru acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când Bubul și blatul sunt aurii.
Se servește fierbinte cu runde de pâine prăjită Melba.