Artar - Nuc Espresso Torte

Artar - Nuc Espresso Torte
Maple-nuc Espresso Torte ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 323 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, nuci plus jumătăți de nucă, pudră de espresso instant și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ciocolata Espresso Torte, Ciocolata Espresso-Nuci Torte, și Ciocolata-Espresso Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele la fiert într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când siropul se îngroașă ușor și se reduce la 1 cană generoasă, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. ulei ușor în interiorul tăvii cu arc de 8 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Amestecați 2 căni de nuci și făină matzo în procesor până când nucile sunt măcinate fin. Folosind mixerul electric, bateți ouăle, siropul de arțar, zahărul și sarea într-un castron mare la viteză mare 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
NuciNuci
ZahărZahăr
OuăOuă
NuciNuci
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați espresso, coaja de lămâie și cardamom și bateți până începe să se îngroașe, cu aproximativ 5 minute mai mult. Îndoiți ușor amestecul de nuci în 4 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți torte până se rumenesc deasupra și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați torte în rack. Lingura 4 linguri sirop peste torte fierbinte. Decoreaza partea de sus cu jumatati de nuc. Se răcește complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți siropul rămas și torte separat și lăsați să stea la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Tăiați în jurul laturilor pan pentru a slăbi torte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Tăiați torte în pene.
9
Se servește cu siropul rămas și toppingul bătut, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
SiropSirop
10
* Amestecul de topping Kosher-for-Passover nondairy este de obicei disponibil în secțiunea de alimente congelate din piețele kosher și în unele supermarketuri. Pregătiți-l conform instrucțiunilor de pe etichetă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista