Arroz Rojo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Arroz Rojo. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 175 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați serrano chile, bulion de pui, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Orez Roșu Mexican (Arroz Rojo), Arroz Rojo (Orez Roșu Mexican), și Orez Roșu Mexican (Arroz Rojo) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind o răzătoare de cutie, radeți Roșia într-un bol mediu, aruncând pielea de roșii.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea medie la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și se sotează până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă orezul și se gătește până se prăjește ușor, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul, sosul de roșii și Roșia rasă și dați la fiert.
Adăugați serrano, crenguta de coriandru și sare, după gust. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Opriți focul sub tigaie. Acoperiți orezul și lăsați să stea 8 minute. Pufați orezul cu o furculiță, transferați-l într-un bol de servire și serviți.