Aripi Picante De Pui La Gratar

Aripi Picante De Pui La Gratar
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da picant aripi de pui la gratar un try. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 353 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sos de grătar, secțiuni de aripi de pui, sos fierbinte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui Calde Și Picante La Grătar, Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar, și Aripi De Pui Thailandeze Picante La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 căni sos de grătar și 3/4 cană sos fierbinte într-o pungă mare de plastic cu fermoar; îndepărtați și rezervați 3/4 cană sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați 1 (40-oz.) pachet congelate secțiuni aripa de pui, decongelate, la sac. Sigilați și răciți cel puțin 3 ore sau până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare 20 de minute sau până se termină, întorcându-se ocazional. Aruncați aripile cu sos rezervat de 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista