Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide

Aripi de Skate cu unt brun, sos conservat de lămâie și migdale cu brânză elvețiană roșie ofilită cu stafide
Aripi de Skate cu unt brun, sos de lămâie și migdale conservate cu brânză roșie Elvețiană ofilită cu stafide necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 639 calorii, 10g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de semințe de coriandru, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chard Elvețian Cu Lămâie, Migdale Și Stafide, Chard Elvețian Malfatti Cu Unt Brun De Salvie, și Patina Amandine a lui Bobby Flay cu lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează patina cu sare și piper și dragează patina pe 1 parte în făină și atinge excesul. Căutați făina de skate-cu fața în jos până se rumenesc. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
SkateSkate
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți patina pe o farfurie, ștergeți tigaia și reveniți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SkateSkate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se adaugă untul și se gătește până se rumenesc, se adaugă lămâile conservate, migdalele și pătrunjelul, se condimentează cu sare și piper și se toarnă imediat peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(23)(23)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se servește cu brânză elvețiană ofilită cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Aduceți 3 litri de apă la fiert într-o cratiță medie nereactivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Adăugați lămâi și gătiți timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
7
Se scurge, se scufundă în apă rece, se lasă să se răcească, apoi se scurge din nou. Când este suficient de rece pentru a manipula, tăiați fiecare lămâie în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
8
În timp ce lămâile se răcesc, pregătiți saramura. Într-o cratiță medie non-reactivă combinați 6 căni de apă, sarea, scorțișoara, coriandrul și boabele de piper. Aduceți amestecul la fierbere la foc mare și gătiți până când sarea s-a topit. Împachetați bine lămâile în borcane fierbinți, uscate, sterilizate, cu capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Polonic în saramură fierbinte, inclusiv condimente, la 1/2 inch de jante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
10
Adăugați uleiul de măsline și acoperiți cu capacele. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
11
Lăsați să stea 2 luni înainte de utilizare. Odată deschis, păstrați-l în frigider.
12
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
14
Adăugați ciorba elvețiană și coacăzele, condimentați cu sare și piper și gătiți până când ciorba este ofilită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chard ElvețianChard Elvețian
CoacăzeCoacăze
15
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista