Aripi de pui prajite cu sos de fasole neagra

Aripile de pui prăjite cu sos de fasole neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $13.75 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 185g de proteine, 342g de grăsime, și un total de 3969 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării sudice. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, aripi de pui, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Legume prăjite în sos de fasole neagră, Scoici prăjite cu sos de fasole neagră, și Rețetă de calmar prăjit cu sos de fasole neagră.
Instrucțiuni
Într-un blender, curățați sosul de fasole neagră, sosul de soia, uleiul de susan prăjit, apa, Sriracha, zahărul brun, oțetul de orez, usturoiul și pudra de cinci condimente până la omogenizare.
Transferați sosul de fasole neagră într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și fierbeți la foc moderat până se îngroașă și lucioasă, aproximativ 5 minute.
Într-o tigaie mare din fontă, încălziți uleiul la 35
Lucrând în loturi, prăjiți aripile, întorcându-vă o dată, până la auriu adânc și crocant, 12 minute; asigurați-vă că păstrați uleiul la 35
Scurgeți aripile pe un suport așezat peste o foaie de copt.
Într-un castron mare, aruncați aripile cu sosul de fasole neagră până când sunt acoperite.
Transferați aripile într-un platou mare și serviți imediat.