Aripi De Pui La Grătar
Aripile de pui la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de aripi de pui și tobe, muștar, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jerk Aripi De Pui, Jerk Aripi De Pui, și Caraibe Nemernic Aripi De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați condimentul smucit într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui, câteva bucăți odată și agitați pentru a acoperi. Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, zahărul brun, muștarul și ghimbirul; pus deoparte.
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătați aripile de pui, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 12-16 minute, întorcându-se ocazional.
Periați cu amestec de sos. Grătiți sau fierbeți cu 8-10 minute mai mult sau până când sucurile curg limpede, ungându-se și întorcându-se de mai multe ori.