Aripi De Pui La Grătar

Aripi De Pui La Grătar
Aripile de pui la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de aripi de pui și tobe, muștar, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jerk Aripi De Pui, Jerk Aripi De Pui, și Caraibe Nemernic Aripi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați condimentul smucit într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați pui, câteva bucăți odată și agitați pentru a acoperi. Într-un castron mic, combinați sosul de grătar, zahărul brun, muștarul și ghimbirul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Nemernic CondimenteNemernic Condimente
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Grătați aripile de pui, acoperite, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 12-16 minute, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
3
Periați cu amestec de sos. Grătiți sau fierbeți cu 8-10 minute mai mult sau până când sucurile curg limpede, ungându-se și întorcându-se de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista