Aripi De Pui Cu Miere De Tei

Aripi De Pui Cu Miere De Tei
Miere de var aripi de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.43 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 405 calorii. 748 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare, miere, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, care nu este atât de super. Încercați Aripi De Pui La Cuptor Cu Miere-Var, Aripi De Pui Chili-Lime, și Aripi De Pui Cu Var De Usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați mierea, sucul de lămâie, coaja de tei, usturoiul, sarea și piperul negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
UsturoiUsturoi
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați făina într-o pungă de plastic și agitați aripile de pui în făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Într-o tigaie mare, prăjiți aripile de pui în ulei fierbinte, adânc de 1 inch, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați aripile fierte în amestecul de miere/var și aruncați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
Aripi De PuiAripi De Pui
VarVar
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista