Aripi de pui cu glazură de miere roșie fierbinte și sos de scufundare cu brânză albastră-țelină

Aripi de pui cu glazură de miere roșie fierbinte și sos de scufundare cu brânză albastră-țelină
Aripi de pui cu glazură de miere roșie fierbinte și sos de scufundare cu brânză albastră-țelină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1195 calorii. 59 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Aripi de pui cu glazură de miere roșie fierbinte și sos de scufundare cu brânză albastră-țelină, Aripioare de pui la grătar cu sos picant Chipotle și sos de scufundare cu brânză albastră-iaurt, și Aripi crocante de bivol de miere cu brânză albastră și salată de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați sosul fierbinte, mierea și untul într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu până când untul se topește și amestecul se reunește, aproximativ 5 minute. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos FierbinteSos Fierbinte
OțetOțet
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă jumătate din sos într-un bol și se păstrează sosul rămas în tigaie, se încălzește la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Condimentați aripile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
5
Ungeți aripile cu sosul rezervat în castron și așezați-le pe grătar. Grătiți pe fiecare parte timp de 5 minute sau până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
6
Scoateți aripile de pe grătar și aruncați cu sosul fierbinte cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Se transferă într-un platou și se servește cu sosul de brânză albastră pe lateral pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1
Bateți împreună toate ingredientele într-un castron mediu și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista