Aripi De Ardei Iute Fript

Aripi De Ardei Iute Fript
Fript aripi de ardei iute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher și piper proaspăt crăpat, jeleu de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (Lazy Daisy Cake), Aripi De Bivol Fript, și Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Aliniați o tigaie cu folie, așezați un suport deasupra tigaiei și ungeți suportul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Aruncați aripile cu cele 2 linguri de ulei și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Întindeți aripile pe raft în 1 strat. Se fierbe la 4 până la 5 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când abia se fierbe, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
4
Într-o cratiță mică la foc moderat, bateți jeleul de ardei iute, sucul de lămâie și sosul fierbinte până se omogenizează. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Ungeți 1/4 cană de sos pe aripile fierte și fierbeți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Ungeți din nou aripile cu 1/4 cană de sos, apoi întoarceți aripile și ungeți cu un alt sos de 1/4 cană. Se fierbe până se rumenesc aproximativ, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
7
Ungeți cu sosul rămas înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista