Aripi De Ardei Iute Fript
Fript aripi de ardei iute ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 494 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de ulei vegetal, sare kosher și piper proaspăt crăpat, jeleu de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până jeleu ai putea urma acest curs principal cu Ardei Jeleu De Porumb Degetul Mare Cookie-Uri ca desert. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (Lazy Daisy Cake), Aripi De Bivol Fript, și Aripi de pui fript în stil thailandez cu sos fierbinte și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aliniați o tigaie cu folie, așezați un suport deasupra tigaiei și ungeți suportul.
Aruncați aripile cu cele 2 linguri de ulei și presărați sare și piper.
Întindeți aripile pe raft în 1 strat. Se fierbe la 4 până la 5 centimetri de căldură, întorcându-se o dată, până când abia se fierbe, 15 până la 20 de minute.
Într-o cratiță mică la foc moderat, bateți jeleul de ardei iute, sucul de lămâie și sosul fierbinte până se omogenizează. Aduceți la fierbere, reduceți focul și lăsați să fiarbă 1 până la 2 minute.
Ungeți 1/4 cană de sos pe aripile fierte și fierbeți 1 până la 2 minute.
Ungeți din nou aripile cu 1/4 cană de sos, apoi întoarceți aripile și ungeți cu un alt sos de 1/4 cană. Se fierbe până se rumenesc aproximativ, 2 până la 3 minute.
Ungeți cu sosul rămas înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.