Arepa con Cerdo y Camarones (Arepa cu carne de porc și creveți)

Arepa con Cerdo y Camarones (Arepa cu carne de porc și creveți) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 1187 calorii, 145g de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $7.89 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 94 de fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei Sud-Americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Arepa con la Camarones (Arepa cu Tunan și creveți), Arepa con Guacamole y Camarones (Arepa cu Guacamole și creveți), și Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa cu ou, Avocado și sos creol).
Instrucțiuni
Așezați bucățile de porc între foi de hârtie de ceară, apoi bateți până când fiecare friptură are o grosime de aproximativ cm.
Așezați carnea de porc bătută într-o pungă de plastic cu fermoar.
Adăugați ceapa, scallionul, chimenul, usturoiul, sarea și piperul. Se da la frigider 1 ora sau peste noapte. Asigurați-vă că fripturile sunt uniform covered.In o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Așezați carnea de porc în tigaie și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când carnea de porc este cooked.To faceți creveții: într-un castron mic combinați ceapa, sucul de lămâie, ketchup-ul, maioneza, piperul,sosul fierbinte și coriandrul.
Așezați o arepa pe o farfurie de servire, acoperiți cu carnea de porc și așezați creveții deasupra cărnii de porc.
Presărați coriandru proaspăt, stropiți ulei de măsline și serviți.