Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2) este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 1,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 328 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, sos de roșii, cuscus și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 34 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce e bine. Încercați Ardei umpluți cu cuscus cu aragaz lent (gătit pentru 2), Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent, și Ardei Umpluți Cu Cuscus Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Garniturile de aragaz lent Reynolds Circulatory în interiorul unui vas de aragaz lent de 5 până la 6 1/2 qt. Asigurați-vă că căptușeala se potrivește perfect pe partea inferioară și laterală a bolului și trageți partea superioară a căptușelii peste marginea bolului.
Tăiați o felie subțire de la capătul tulpinii fiecărui ardei gras pentru a îndepărta vârful piperului.
Îndepărtați semințele și membranele; clătiți ardeii.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii, sarea, chimenul, scorțișoara și ardeiul roșu. Se amestecă cuscusul. Împărțiți amestecul de vită uniform între ardei.
Se toarnă apă în aragazul lent căptușit; stați ardeii în poziție verticală în aragaz.
Acoperiți și gătiți la foc mic 4 până la 6 ore sau până când ardeii sunt fragede.
Se ornează cu nuci de pin și coriandru.